DEN OFFISIELLE SIDEN FOR MOSS SHIELDS NO|EN

Shields Tidslinje

2013

Vinnere: I sitt andre år snudde Moss Shields fra et oppstartende lag, til et vinnende lag. Shields erfarte en økning i både deltagelse og seiere, og Moss Shields´ stall representerte 7 nasjoner, som brakte erfarne spillere fra 3 kontinenter sammen for å skape en vinnerkultur. Med en rekke nye nøkkelspillere på vei inn, sammen med fjorårets "veteraner" og en storm av oppmerksomhet fra lokale medier, klarte Shields å vinne 3 av 5 kamper mot Fredrikstad Bears, og samtidig etablere seg som et lag å regne med i norsk baseball. I tillegg til å vinne i Østfold, deltok 3 Shields-spillere i NM som en del av et blandingslag(The Cahoots) bestående av spillere fra Fredrikstad Bears, Oslo Alligators og Moss Shields. Dette laget tok en sterk 3. Plass etter å ha slått regjerende mester Oslo Pretenders. De gode resultatene i 2013 har lagt et godt grunnlag for fremtiden til Moss Shields.

 

Nøkkelspiller: Forandringen i spillet til Moss Shields kan i stor del knyttes til tilegnelsen av TJ Collins. Collins brakte over 30 år med baseballerfaring med seg til Moss, og viste seg å være en nøkkelperson i måten han trener laget på, i tillegg til hans meget gode spill på banen. Hans tålmodighet, instruksjoner og curveball var en stor del av Moss Shields sine seiere i 2013.

 

Gjennombrudd: Etter å ha tilbrakt fjorårets i en anonym tilværelse mens han lærte det grunnleggende, har Christian Hågensen hatt sitt store gjennombrudd i 2013. Han pitchet Shields til seier i finalekampen mot Fredrikstad, og etter en heseblesende tur i USA var Christian klar til å ta banen, og beviste seg som en defensiv juvel på 2. base, og som Pitcher.

 

Hva å se opp for: Følg med når Moss Shields deltar i den norske serien for første gang i 2013. Hvis alt går etter planen, stiller vi også et lag i NM i tillegg. Hold et øye åpent for logoen til Moss Shields, da vi planlegger å slippe en rekke T-shirts, mobildeksler og capser i 2014. Ikke gå glipp av året da nykommerene Glenn-André Kristiansen, Michael Andersen og Kim André Elvan har deres gjennombruddsår i 2014.